EM-klar!

Så er de sidste distancer roet, årerne har fået nye røde danmarksstriber og sommerfuglene har så småt fundet vej til vores maver. På onsdag tager vi til Polen hvor årets første internationale regatta, EM, finder sted. Vi har 13 konkurrenter, deriblandt OL-vinderne fra 2012! Vi glæder os og er spændte på hvor vi ligger i feltet.

Det er vores første internationale regatta sammen i toeren, men vi har jo været afsted sammen før, både med andre men også bare os to.

Det gør os trygge at vi er bekendte med hinandens måder at reagere på når vi er til regatta. Vi ved at Lærke synes det er rart med en lille gåtur for at styre nerverne, og at Annes gaben er et tegn på at hun er klar til at ro stærkt. På den måde ved vi hvordan vi skal give plads til og hjælpe hinanden, så vi kan ro så hurtigt som muligt.

EM-klar! was last modified: by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.