International toer debut

Vi ankom til Polen til Europamesterskaberne i onsdags, og i dag roede vi vores indledende løb. Vi skulle blive nummer et, to eller tre for at gå direkte i semifinalen. Vi var opsat på at få en så god placering som muligt, fordi det kan have betydning for hvordan resten af konkurrencen forløber.

Vi ror bedst, når vi holder teknikken simpel, så vi havde kun et par punkter hver at fokusere på. Overordnet var det, at der skulle roes til hele vejen ned ad banen!

Det så ikke så godt ud fra start, vi lå bagerst i feltet de første tusind meter, og mange troede nok det så lidt sort ud for os. Heldigvis fik vi mere og mere fart ned mod målstregen, og det blev spændende på de aller sidste meter!

Rumænien tog et tag, så tog vi et tag, så Rumænien- spidser, der kæmper om at vinde- og vi var en lille smule efter dem.

På selve målstregen har vi mest fart og vinder vores løb med 0,03sek!

Vi vidste det ikke, og troede faktisk at vi var blevet nr. 2 helt indtil vi møder træner Mads på land og han fortæller at målstregen er det eneste sted vi fører, men at det jo også var det vigtigste 🙂

Vi ror semifinale i morgen kl. 10.20, men først afslapning og så fokuserer vi igen om et par timer.

*på billedet ses vores tider og placering gennem løbet, som er delt op i 500m, og sluttiden i sidste kolonne*

International toer debut was last modified: by
Posted in EM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.