På med de hurtige briller, makker!

De første ti dage af træningslejren fløj af sted, huhej – er vi blevet så gode, at vi slet ikke bliver trætte af træningsmængden?! Det var rekorder, gode træningspas og god teknik med meget få afbrydelser, en virkelig dejlig bølge at starte en træningslejr med.

Vi vidste godt, at der nok ville komme en lille smule træthed på et tidspunkt, ellers havde vi lavet for lidt. Derfor kan vi ”heldigvis” sige, at vi er lidt trætte nu og at det er helt perfekt timing. Det er især dejligt at se, at vi holder vores gode niveau, selv når ben og arme føles som spaghetti og ryggen som en regnorm.

Der er ikke noget som gaver, når man er lidt træt. Det tror vi Sportschefen (Lars) har gennemskuet og planlagt, for da han landede fik vi nye hurtige solbriller* OG OL Danmarks trikot! Den har vi været spændte på!

Vores nye briller er lidt levende. De bliver mørke i solen og lyse i skyggen.. Vi håber vi husker at tage dem af, når vi er indenfor..

image

*Hurtige solbriller: Lærke startede med at ro, og syntes måske ikke helt at hun roede hurtigt nok til at ro med sports solbriller. Sportsbriller er altså ”hurtige briller” –det er ok at have på nu 😉

På med de hurtige briller, makker! was last modified: by

2 thoughts on “På med de hurtige briller, makker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.