20 dage til OL!

Er OL lige om hjørnet? Vel er det så! – men ej, der er god tid endnu!

Der er, som titlen indikerer, 20 dage til OL starter, og vi glæder os som børn op mod jul. Det er både tæt på (fordi vi glæder os til at komme i gang) og langt væk (fordi der altid vil være et eller andet, vi gerne vil nå at rette, inden vi går i gang).

I disse uger er vi i Østrig på træningslejr, inden vi tager til Rio i starten af august. Vi hygger os, lægger puslespil, går en tur langs den badesø vi bor ved, drikker kaffe og spiser kage. Når vi ikke træner, spiser eller sover altså 😉

Her i vores lille boble er det nemt at glemme journalister, OL hype og stress, så vi i stedet kan fokusere på at træne, og måske opdatere Jer en gang imellem, så I kan følge med det sidste stykke op mod OL også.

 

 

20 dage til OL! was last modified: by

One thought on “20 dage til OL!

  1. Dejligt, at I har en lille tid med “stilhed” før al spændingen og fokus på jer 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.