Vi er udtaget til OL!

I dag er vi officielt blevet udtaget til at repræsentere Danmark til OL i vores bådtype, dametoer! Vi kvalificerede båden sidste år i september, til vores første VM sammen i toeren, og det er rigtig fedt at følge kvalifikationen til dørs med OL udtagelsen 🙂

Ingen af os har deltaget ved et OL før, så vi er meget spændte på, hvordan det bliver. Der er en masse postyr omkring hele arrangementet. Vi skal prøve OL-tøj, se på trikoter og solbriller, stille båd og stille op til interviews en gang imellem. Det er en anden verden end den daglige træning på Bagsværd Sø, og det er alt sammen med til at gøre tiden op til, og selve OL, til helt specielt.

De næste par uger er vi hjemme, inden vi tager til Italien på en kort træningslejr, som ender med at vi tager til EM i Brandenburg, Tyskland. Det bliver rigtig spændende at få testet formen af mod de andre hold. Det bliver første gang vi møder dem fysisk i år. Indtil da, vil vi holde øje med den første World Cup, som foregår i netop Italien. Her får vi mulighed for at se nogle af vores konkurrenter an, inden vi selv møder dem på kaproningsscenen i år. Det kommer vi med en opdatering på senere, lige nu skal vi nyde udtagelsen og fejre, at vores navne endelig er sat fast på vores pladser!

God onsdag!

Vi er udtaget til OL! was last modified: by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.