Efterårsroning, endelig tilbage

Rio turen har efterhånden bundfældet, og vi er begge tilbage på dansk grund igen. Det betyder, at vi kan begynde at træne sammen, men hvad gør vi, når det er koldt udenfor?

Til en start kan vi tage mere tøj på, og fra den 1 . november tilføjer vi en redningsvest. Det er bedre at være på den sikre side, når vandet og vinden bliver kold. Indtil da nyder vi efteråret og de flotte omgivelser ved  søen. Når det bliver rigtig koldt ror vi ergometer, men mere om det (forhåbentlig meget) senere.

I dag startede efterårssæsonen med to ture på vandet. Vi har ikke siddet i båden siden VM finalen, så der var lige lidt teknik at friske op på, før vi nåede fuld fart. Det gjorde vi næsten til sidst, så det bliver dejligt at bygge videre på.

Efterårsroning, endelig tilbage was last modified: by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.