Wuhuu: Bronze og VM udtagelse!

Nerver, sagde vi at vi var nervøse i går? I dag rystede hænderne på håndtaget i starten. Speakeren siger Canada, Denmark, United …… Poland og så vidste vi det var et spørgsmål om sekunder før starten ville gå. Så kom ATTENTION….. det føltes som en evighed, og endelig GO!

Og hov, hvad var det, (Anne ved stadig ikke helt hvad styreskoen skulle ud til siden for) og pludselig er der bøjer ved Lærkes åre. Ikke den bedste start, men vi kom efter det. England og New Zealand var ret langt foran, og der var langt over til de andre baner, så det var svært at se hvad der skete med Polen og Sydafrika. I mål var vi trætte. Man kan se det på videoen, vi var lidt usikre på om vi havde klaret den. De danske tilskuere var helt oppe at køre, og råbte til os at vi havde holdt Canada, Polen og Sydafrika bag os – det var bronze!

Vi var enormt glade, vi ER enormt glade. Det skal vi lige være et par dage, så har vi en ergometertest og hele tre dages sommerferie, inden vi begynder træningen mod VM.

Tusind tak for støtten.

Løbet kan ses her:

 

På podiet:

Podiet World Cup III 2015
Grace Prendergast, Kerri Gowler (Sølv, NZL) – Helen Glover, Heather Stanning (Guld, GBR) – Hedvig Rasmussen, Anne Andersen (Bronze, DEN)

 

 

Wuhuu: Bronze og VM udtagelse! was last modified: by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.