Vi har fået gaver!

På onsdag tager vi til årets sidste World Cup i Luzern, Schweiz. Vi skal møde 20 andre hold, hvoraf vi kender cirka halvdelen, og møder resten for første gang.

Vi kigger lidt på antallet af hold, det er første gang vi er så mange tilmeldt mens vi har været med, men vi husker også på at vi ror bedst, hvis vi fokuserer på os selv.

Siden sidst har vi opdateret lidt på vores fælles konkurrence-garderobe. Til konkurrencer kan vi godt lide at koordinere vores træningstøj, så vi er ens i båden. Det ser lidt mere professionelt ud, og så er det rigtig tydeligt at vi er et hold. Tilføjelsen til vores team er en fin lille detalje, en gave i form af et par øreringe – en til hver. Oprindeligt var de sølv, men det gik jo ikke, så de blev forgyldt og er klar til brug.

Den næste “gave” var vejret i denne uge. Vi har haft et par varme dage på søen, endda med fladt vand, og det trængte vi til. Det er godt at kunne ro i både bølger os stille vand, men det er ikke til at komme uden om, at de mindre ting er lettere at rette i sidstnævnte.

Det har måske været lidt til den varme side i forhold til at træne i solen, men vi tænker, at det er akklimatisering til sommerens konkurrencer sydpå.

 

Vi opdaterer fra Luzern her på siden, og ellers er der opdateringer på www.roning.dk og www.worldrowing.com

Vi har fået gaver! was last modified: by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.