A-finale og to rekorder!

Semifinaleløb er altid nervepirrende, og dette var ingen undtagelse. Vi tog det stille og roligt i morges, og havde overskud til et lille selfie med kineserne i bussen på vej til banen.

image-df9a528e57b77941e0e3cf60dc8f874062de5ed1ec2ca071eec12e1e692db926-V

Derefter begyndte det at krille i maven, og vi fokuserede på opgaven. Det er altid hårdt, der skal skilles 3 både fra til A-finalen, og alle vil gerne med. Vi kom ikke så godt fra start, det var faktisk lidt svært de første tusind meter – Vi havde en aftale om, at vi ville blive ved med at forsøge at ro godt hele vejen, hvis noget gik galt skulle vi samle op på trykket og komme igen. Det gjorde vi så de sidste tusind meter, og vi rykkede tættere og tættere på adgangen til finalen. I mål var vi helt færdige, men også vildt glade: vi blev nummer 2! Det betyder at vi er i A-finalen i morgen. Ikke nok med det, så havde vi lavet personlig rekord! Træner Mads råbte noget til os, men altså, det kunne jo ikke passe. “Under syv piger” ja ja, men det var rigtigt nok. Det er dansk rekord, og 9s fra verdensrekorden, vi er lidt stolte over os selv.

image-9828ff3bb94d75fda2d0392ef91c25f4033d718c5701660f46a2e87832c498f7-V

Samtidig ved vi godt at det bliver hårdt i morgen, verdensrekordholderne er jo med, og de bliver udfordret af en del andre hurtige hold. Vi må bare ud og se hvad vi så kan præstere – der kommer tv dækning, og vi opdaterer lige med lidt tider senere. (Løbet fra i dag kan ses nedenfor)

 

A-finale og to rekorder! was last modified: by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.