Så hvid at vi får ondt i øjnene!

Med hjem fra Polen havde vi ikke kun en masse erfaring og gåpåmod, men også en helt ny båd!
Hidtil har vi roet i en empacher udlånt af DSR, men vi kunne jo ikke blive ved med at låne og derfor måtte en ny båd til. Empacheren, eller det gule skib som den er blevet kaldt, har ellers passet godt på os. Den ligger godt stabilt i vandet og det har været perfekt de sidste måneder hvor vi har været ret grønne i det der toerroning.
Den nye båd er derimod en hovedpinehvid, italiensk ræser som reagerer helt anderledes end den gamle, men som når vi har lært den at kende nok skal give os mere fart.

I onsdags brugte vi ikke mindre end 4 timer på at rigge til og stille båden, men så var vi også SÅ klar til at komme ud og ro! Det måtte desværre vente til torsdag for vi kunne med et enkelt blik på vandet konstatere at det var liige vildt nok til en tur i højt tempo i en ny båd og vi måtte derfor en tur i ergometeret til dagens træning (men det er også OK når vi begge sætter rekorder).

Nu har vi været ude et par gange og konklusionen er blevet at det føles helt anderledes og at vi lige skal finde os selv i den nye båd, men også at vi på sigt helt sikkert blivere endnu hurtigere end i den anden! Og det er jo noget vi godt kan lide.

image

Der er vi i den nye båd! Som det ses på billedet er den gennemtestet i store bølger og vind – nu venter vi bare på det flade vand.

 

 

Så hvid at vi får ondt i øjnene! was last modified: by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.