Odense Langdistance – hvad så dér top 10!

Vi har i vores korte toertid roet mange 6  km distancer i forhold til, at det er 2  km vi ror til de “rigtige” løb. Træningslejrene i Portugal afsluttes nemlig altid med en 6 km mod de andre landsholdsbåde. Distancen er derfor ikke ukendt for os og derfor glædede vi os meget til at se hvordan vi lå i forhold til de andre i weekendens Odense regatta. Var vi kommet tættere på de hurtigste?

Dametoer er ikke den bådtype med mest streetcredit  så vi var ene anmeldt i klassen både lørdag og søndag. Heldigvis ror man i Odense også efter den bedste prognosetid på tværs af alle klasser så på trods af at vi ingen direkte konkurrenter havde gav vi den gas igennem Odense kanal. Lørdagens løb bød på en strid modvind som betød en tid på 26 minutter og en prognose på 73,41%. Det gav en samlet 16. plads i Sydbank Cuppen, som vi troede på kunne forbedres til søndagens løb med nogle få justeringer.

Lørdag aften i Odense tager nogle roere ud i byen og slutter dagen med en øl. Det er længe siden vi har været af sted på tur sammen, sidst var det i Portugal på træningslejren, så vi trængte til lidt toer-afslapnings-tid. Derfor gik vi en tur ud og købte nogle kiks og lidt chokolade, og tog tilbage på vandrerhjemmet til en hyggelig aften i selskab med Kriminalkommisær Barnaby og de ældre besøgende på vandrehjemmet. Desværre slutter Barnaby først efter sengetid kl. 22 så vi fik aldrig mordgåden løst, men så er det godt man kan blive opdateret ved morgenbordet søndag.

Søndag var vinden vendt hvilket betød en markant hurtigere tid nemlig 23.24 minutter og derved en prognose på 86,1%. Det gav os en 10. Plads i den samlede Athletes Own cup så vi var godt tilfredse med  hvordan weekenden var gået. Vi havde nærmet os de andre begge dage, og flere tilskuere og trænere kom med rosende ord. Det varmede og det er altid dejligt med pæne ord – måske især nu hvor vi er stadig er nye i bådtypen.

 

Foto: Svend Aage Nielsen

Odense Langdistance – hvad så dér top 10! was last modified: by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.